Edullisia sisustusvinkkejä toimiston piristykseksi

Toimistot saattavat olla usein hieman karuja ja niiden ilmettä kannattaa yrittää piristää ihan työntekijöiden iloksi ja jopa työtehon parantamiseksi. Toimiston sisustuksen ja ilmeen piristämisen ei tarvitse olla kallista tai hirveän vaativaa, vaan on mahdollista hyvinkin edullisesti uudistaa ilmettä perusteellisesti. 

Toimistoa sisustaessa kannattaa rohkeasti tiedustella työntekijöiden mielipidettä, koska kuitenkin kyseessä on heidän työskentelytilansa, joten he myös siellä eniten aikaa viettävät. Voit vaikka antaa heille mahdollisuuden ideoida ja esimerkiksi tehdä suunnitelman millaisen työtilan he haluaisivat. Voit myös antaa budjetin, jonka rajoissa toivoisit heidän pysyvän.  

Esimerkkejä edullisista sisustuselementeistä

Edullisia ja kokonaisvaltaisia sisustuselementtejä on mahdollista löytää aivan valtavasti erilaisia, kunhan antaa vähän valtaa mielikuvitukselle. Välttämättä valtavaa muutosta ei tarvita vaan pienet yksityiskohdat, kuten artiksdesign.fi/teemat/maailmankartta-juliste tai luontoaiheiset julisteet ovat edullisia ja voivat muuttaa toimiston ilmettä radikaalisti parempaan suuntaan. 

Myös kuvat yrityksen historiasta tai lähialueen miljööstä on hyvä ja edullinen vaihtoehto toimiston maailmaa avartamaan. Varsinkin kesäkausina otetut kuvat tuovat hyvää mieltä niin että niillä voidaan kasvattaa työtehoa ja parantaa toimiston viihtyvyyttä.

Muiden sisustus ratkaisujen ohella kannatta harkita peilejä. Peilien avulla saadaan kasvatettua tilan tuntua ja avaruutta. Myös valoisuus saattaa lisääntyä huomattavasti, kun peilien avulla valo ohjautuu tasaisemmin ja paremmin tilaan. Peilit ovatkin edullinen ratkaisu, jonka avulla on jopa mahdollista kasvattaa työtehoa.

Anna viherkasveille mahdollisuus

Monissa toimistoissa ja työpaikoilla on erilaisia viherkasveja, mutta ne on usein vain tungettu nurkkaan. Mitä jos viherkasveille annettaisiin oikeasti mahdollisuus? Ne ovat usein pitkäikäisiä ja oikein kasteltuna helppohoitoisetkin kasvit kestävät pitkään, tuoden iloa ja vihreyttä toimiston seinien sisään.