Toimiston sisustus helposti miellyttävämmäksi julisteiden avulla

Julisteet, nuo arjen pienet ja edulliset sankarit ovat loistavia apureita tunnelman luomisessa. Julisteiden avulla on helppo sisustaa toimistoa ja saada miljööstä miellyttävämpi. Jopa työtehoa on mahdollista kasvattaa pienillä teoilla, kuten juuri miellyttävillä julisteilla. 

Tuo luonto helposti sisälle toimistoon

Jos viherkasveja ei ole mahdollista tuoda sisälle esimerkiksi ahtaan tilan vuoksi, tai niiden tilalle tai lisäksi halutaan luonnollisuuden tuntua, viheraiheiset julisteet ovat loistava valinta. Näin tilaa ei tarvitse uhrata ja julisteista ei tottakai tarvitse pitää huolta tai niitä ei tarvitse muistaa kastella. Kasvijulisteet seinälle ovatkin erinomainen keino saada työntekijöiden viihtyvyyttä parannettua edullisesti. 

Värikkäiden kasvien ja kukkien kuvat ovat piristävä elementti ja monelle kukat ovatkin iloinen väriläiskä. Konttoriin vaan ei välttämättä kannata ostaa kalliita kukkia tai viherkasveja, joista harvemmin pidetään kunnolla huolta. Siksi julisteet ovatkin loistava valinta niiden sijasta!

Julisteilla alueen historiaa esille

Jos työpaikan alueeseen, kaupunginosaan tai rakennukseen kytkeytyy paljon historiaa, sitä voisi olla hyvä tuoda sisustuksessa ilmi. Monesti varsinkin vanhemmista rakennuksista tai kaupunginosista on tehty erilaisia julisteita ja niiden avulla onkin mahdollista tuoda konttoriin tai vastaanottoon arvokkuutta ja historiallisuutta esille. Myös omasta yrityksestä historiallisia asioita tai kuvia esittelevät julisteet ovat hyvä vaihtoehto kertomaan asiakkaille odotuksen aikana tietoja yrityksestä. 

Julisteilla lisää tilan tuntua helposti

Ulkotilaa, merta, taivasta tai muuta aukeaa tilaa esittävät julisteet ovat helppo ja edullinen keino saada lisätilan tuntua niin toimistoon, kuin koteihin. Julisteiden avulla saadaan samalla tavalla luotua illuusiota ja tunnetta isommasta tilasta, kuin peileillä. Avara tila saattaa nostaa työtehoa, parantaa mielikuvitusta ja helpottaa oloa, jos toimiston tai kodin seinät meinaavat kaatua päälle.