Varmista että toimistossa on kaikki tarpeelliset työvälineet

Hyvät työvälineet ovat kaikessa työskentelyssä kaiken perusta. Hyvien ja laadukkaiden työvälineiden lisäksi kannattaa myös varmistaa että käytettävissä on kaikki työskentelyyn tarvittavat työkalut. Oikeilla välineillä työskentely sujuu paremmin, eikä keskeydy turhaan.

Hyvien työvälineiden kanssa työskentely ei aiheuta turhautumista ja työntekijöiden viihtyvyys on parempi. Kaikki työvälineet eivät sovellu kaikille ja siksi onkin hyvä kartoittaa jokaisen työntekijän tarpeet, jotta jokaisen työskentely olisi sujuvaa. Jokainen työntekijä luultavasti on ainakin suurin piirtein perillä työhönsä tarvitsemista työvälineistä ja näin ollen he ovat parhaita kertomaan mitä työvälineitä haluaisivat.

Työvälineet kannattaakin hankkia työntekijöiden työntekoa ajatellen, kuitenkin tottakai budjetissa pysyen. Joskus työnantajat tuppaavat ostamaan kaikille samanlaiset, usein halvimmat työvälineet, mutta ne saattavat tulla pitkässä juoksussa paljon kalliimmaksi sekä käyttökustannuksiltaan, että työntekijöiden työajassa mitattuna. Tästä syystä kannattaakin pohtia mitkä tulevat pitkässä juoksussa edullisimmaksi vaihtoehdoksi.

Laadukkaat ja kestävät työvälineet ovat myös ympäristön kannalta parempi vaihtoehto, kun uusia ei jouduta hankkimaan usein. Fiskars sakset kestävät pidempään kuin halvemmat vastaavat ja niitä voi tarvittaessa myös terottaa uudestaan ja uudestaan. Näin työnteko ei keskeydy tylsiin saksiin ja aukeamattomiin paketteihin tai leikkaamattomaan materiaaliin.

Hyvät välineet myös taukohuoneeseen

Tauot ovat tärkeä osa työpäivän aikana jaksamista ja taukohuoneeseen kannattaa hankkia hyvät mahdollisuudet työntekijöille syödä ja juoda kunnolla. Kannattaa hankkia tarpeeksi erilaisia astioita ja välineitä, sekä mikroaaltouuni, vedenkeitin ja tottakai kahvinkeitin.

Sodastream hiilihapotuslaite soveltuu erityisesti pienempiin toimistoihin tai paikkoihin, jonne ei kannata hankkia suurta määrää erilaisia juotavia. Näin jokainen voi tehdä haluamansa määrän juotavaa helposti ja mahdollisesti lisätä oman makunsa mukaisia makusiirappeja kuplavetensä joukkoon. Näin toimistoon ei myöskään kerry suurta määrää tyhjiä juomapakkauksia ja toimisto pysyy siistimpänä.