Toimistokeittiön välttämättömyydet

Kerta vietämme työpaikalla niin paljon aikaa, on tärkeää, että sieltä löytyy kaikki mitä tarvitsemme työpäivän aikana, ettei aikaa hukkaannu siinä, kun jonkun pitää lähteä muualle asioita etsimään.

Tämän takia hyvin varustettu keittiö on yksi tärkeimpiä asioita mitä työpaikalla voi olla. Keittiö ei mahdollista pelkästään ruokataukoja (joita tarvitsemme nälkäkiukun ja turhautumisen estämiseksi) mutta se myös on tila, jossa työntekijät voivat myös solmia ystävyyssuhteita ja täten parantaa työilmapiiriä. Joten, tässä muutama välttämättömyystarvike, jotka toimistokeittiössä täytyy olla.

Työpäivän aikana on tärkeää juoda tarpeeksi, sillä nestehukka johtaa pääkipuun sekä keskittymiskyvyn uupumiseen. Kahvinkeitin ja vedenkeitin ovat tärkeä osa kaikkia keittiöitä. Kuitenkin sekä kahvi että tee eivät oikeastaan ole hyvä juoma janoon, sillä ne nesteyttävät kehoa huonosti. Paras tapa estää nestehukka on juomalla vettä. Koska monet eivät ole tottuneet juomaan pelkkää vettä, voi SodaStreamin tuominen toimistokeittiöön olla hyvä valinta. Sodastreamilla hanaveden saa hiilihapotettua parissa sekunnissa, ja se on myös ekologisempi valinta vähemmän muovinkulutuksen ansiosta.

toimistovesi
toimistovesi

Toimiston keittiössä muita välttämättömyyksiä ovat myös mikro sekä jääkaappi, jotta työntekijät voivat tuoda ruuan mukanaan aamulla, ja säilyttää sekä lämmittää sen tarpeen tullen. Hella saattaisi olla joidenkin käytössä, mutta jos sinun pitää valita hellan ja mikron välillä, on mikro käytännöllisempi, sillä se toimii nopeammin. Monilla saattaa olla oma kahvimuki toimistolla, mutta astiasto on hyvä olla tarjolla kuitenkin, sekä astianpesukone jotta astioiden pesu ei jää kenenkään huoleksi (tosin koneen tyhjentämisestä täytyy sopia).

Harkitse myös keittiötilan mukavuutta. Onko siellä tilaa istua ja onko tila rauhallinen paikka viettää lepohetki? Jos joku on unohtanut tuoda lounaansa mukaan, tai joutuu jäämään ylitöihin, on myös ystävällistä pitää keittiössä hätävara välipaloja, esimerkiksi myslipatukoita tai hedelmiä, sekä tietysti Kahvikerma tai maito kahvihetkiä varten.